FOOD

Uw productiehal of magazijn inrichten? Het is een absolute uitdaging. Uw fabrieks- of magazijninrichting bepaalt namelijk uw productiesnelheid, klantenservice en de kwaliteit en hygiëne van de geleverde producten. Door de realisatie van inox maatwerk (zoals inpaktafels, kasten, magazijnrekken of karren) creëert Inoxytech samen met u een magazijninrichting die uw productie- en workflow optimaliseert.

Waarom rvs in de voedingsindustrie?

Inox maatwerk is niet alleen onmisbaar in de farma-, horeca-, bouw- en interieursector, maar ook in de voedselverwerkende industrie. Als voedingsbedrijf moet u o.a. de HACCP-voorschriften (Hazard Analysis Critical Control Point) naleven en uw opslag- en productieproces moet aan de strengste kwaliteits- en hygiëne-eisen voldoen. Voedselveiligheid is dé topprioriteit. Daarom kiezen voedingsbedrijven tegenwoordig steevast voor een fabrieks- of magazijninrichting met rvs meubels en accessoires. En dat hoeft niet te verbazen: roestvrij staal is robuust, hygiënisch, corrosiebestendig, slijt- en stootvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

Ook bij Inoxytech vervaardigen we alle inpaktafels, kasten, magazijnrekken, transportkarren, stootranden, spoelbakken en wandplanken in inox. Hierbij kiezen we voor rvs 304 of 316, afhankelijk van uw werkomgeving, productieproces en doelstellingen. Rvs 304 kent een goede vervorm- en lasbaarheid, maar is gevoelig voor zoute en zure milieus (zoals bijtende zuren van vruchtensappen). Rvs 316, anderzijds, is beter opgewassen tegen chloriden en corrosie en wordt daarom meest gebruikt voor een fabrieks- en magazijninrichting in de foodindustrie.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoogwaardig rvs maatwerk voor de voedingsindustrie

Uw product is one of a kind. Daarom is het belangrijk om ook uw productiehal- of magazijninrichting te personaliseren en af te stemmen op uw workflow. Bij Inoxytech staan we klaar om u van A tot Z te begeleiden doorheen dit proces. We bestuderen uw productieomgeving en magazijn, nemen uw werkprocessen onder de loep en luisteren aandachtig naar uw wensen en noden. Bent u op zoek naar een opvoerband of buffertafel met specifieke afmetingen? Wilt u uw magazijn inrichten met torenhoge inox magazijnrekken? Wij realiseren het inox maatwerk dat u voor ogen heeft en zorgen zo voor de ultieme productiehal- en magazijninrichting.

Of heeft u meer interesse in ons standaardassortiment? Ook met onze ruime waaier van standaardproducten kunt u uw fabriek of magazijn inrichten naar wens. Deze producten kunnen we uiteraard ook aanpassen volgens uw voorkeuren:

 • inox werktafels en werktafelkasten
 • inox inpaktafels
 • inox spoelbakken en spoeltafels
 • inox staande en hangkasten
 • inox (magazijn)rekken en wandplanken
 • inox karren en trolleys

 • inox hoek- en muurbescherming
 • inox wandbekleding
 • inox trappen
 • inox handgrepen
 • inox leuningen, balustrades en handrails

In 4 stappen naar de ultieme magazijninrichting

Dankzij ons inox maatwerk ondersteunen we uw volledige productieproces, vanaf de voorbereidings- tot de verpakkingsfase. Of u nu chocolade, saus, yoghurt of frisdrank bereidt, bij Inoxytech hebben we de juiste inox-oplossing voor u. Ons team heeft een scherp oog voor detail, een creatieve mindset en een jarenlange ervaring in inoxverwerking. Daardoor is geen enkele uitdaging ons te veel. Samen met u doorlopen we 4 stappen om de ideale productiehal- of magazijninrichting te bekomen.

1) Intakegesprek

Vooraleer we van start gaan met het project, is het belangrijk om u, uw team en uw bedrijf beter te leren kennen. Wat zijn uw wensen, behoeften en toekomstperspectieven? Hoe zit uw productieflow in elkaar? Hoe ziet uw werkomgeving eruit? Bent u op zoek naar inox maatwerk of naar standaard inox inpaktafels, magazijnrekken, transportwagens, kasten, spoelbakken of muurbescherming? Ons team geeft u deskundig advies en gaat actief samen met u op zoek naar de juiste productiehal- en magazijninrichting.

2) Ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren óf u kunt de ontwerpfase overlaten aan ons in-house studie- en tekenbureau. Onze technische tekenaars bundelen al uw ideeën in een hoogwaardig basisontwerp dat ze nadien verwerken tot een minutieuze 2D- en 3D-tekening via Inventor. Deze tekening geeft alle details weer van het inox maatwerk: de afmetingen van alle onderdelen, de dikte van het plaatmateriaal en de oppervlakteafwerking van alle meubels. Dankzij deze technische tekening kunt u uw toekomstige productiehal- of magazijninrichting perfect visualiseren. Is de tekening afgewerkt? Dan overlopen we die uitvoerig samen met u, zodat u wijzigingen kunt aanbrengen waar nodig.

3) Productie

Ons 5500 m2 grote werkatelier is ons stokpaardje. Daar worden alle technische tekeningen omgetoverd tot hoogwaardige, feilloze inox meubels. Dankzij ons moderne en geavanceerde machinepark kunnen we zelfs het gekste inox maatwerk tot werkelijkheid maken. En dat doen we ook, om de perfecte fabrieks- of magazijninrichting te verwezenlijken. Op het einde van de productiefase voeren we een doorgedreven controle uit om de kwaliteit van uw inox maatwerk te waarborgen.

4) Transport en plaatsing

Bij Inoxytech beschikken we over een eigen plaatsings- en montagedienst die uw inox maatwerk bij u ter plaatse installeert en afwerkt op een vastgelegd moment. Ook op verdiepingen of op moeilijk bereikbare plaatsen. Tijdens de magazijninrichting proberen we uw productieflow uiteraard zo min mogelijk te verstoren. U kunt steeds op een korte levertermijn rekenen, aangezien we de meest courante platen en profielen op stock hebben.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden