WANDBEKLEDING

Inoxytech zorgt voor een hygiënische en veilige binnenafwerking van o.a. cleanrooms, laboratoria, ziekenhuizen en zorgcentra aan de hand van hoogwaardige inox wandbekleding en wandbescherming. Onze inox wandbekleding en wandbescherming kennen een perfecte afwerking conform de geldende voorschriften en zijn ultrazuiver, robuust, duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Benieuwd naar onze realisaties

Unieke en professionele wandpanelen in roestvrij staal

Inox wandbekleding en wandbescherming bieden weerstand tegen schokken, krassen, stoten én bacteriën en zijn daarmee onmisbaar in elke cleanroom-, laboratorium-, zorg- of ziekenhuisomgeving. Ze worden zowel gemonteerd aan wanden en deuren als aan spoeltafels, inpaktafels en werktafels voor het tegengaan van o.a. slijtage en de verspreiding van opspattend water, vuil en chemische stoffen. Inox wandbekleding vormt daardoor een perfecte aanvulling op inox muurbescherming, stootranden en hoekbescherming om hygiëne, veiligheid en comfort te creëren binnen uw werkomgeving.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rvs wandpanelen met ongelimiteerde mogelijkheden

De ontwerpmogelijkheden voor uw inox wandbekleding en wandbescherming zijn grenzeloos. Ons in-house tekenbureau tovert elk idee moeiteloos om tot een piekfijn ontwerp en ons productieteam transformeert elk ontwerp feilloos tot een afgewerkt product. U kiest dus zelf de vormgeving, afmeting en afwerking die het best past bij uw toepassing en noden. Wenst u graag advies over de mogelijkheden? Ons team staat alvast klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vormgeving

  • We produceren inox wandbekleding en wandbescherming in alle mogelijke vormen, van inox voorwanden tot inox (bed)achterwanden.
  • Onze inox wandbekleding en wandbescherming kunnen op uiteenlopende ondergronden geplaatst worden.

Afmetingen

We leveren inox wandbekleding en wandbescherming in uiteenlopende afmetingen.

Afwerking

Een K320-oppervlakteafwerking creëert een matglanzende finish en vermindert de ruwheidswaarde van het roestvrije staal.

Wandbekleding

Inox als basis voor uw wandbescherming

Binnen ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria en cleanrooms of stofvrije omgevingen moet wandbekleding beantwoorden aan strenge eisen, zoals optimale hygiëne, goede reinigbaarheid, robuustheid, duurzaamheid en slijtvastheid. Aangezien roestvrij staal aan al deze voorwaarden voldoet, vervaardigen we uw wandbekleding steeds in dit materiaal. Meer bepaald in rvs 304 of rvs 316, afhankelijk van uw behoeftes en toepassing.

Inoxytech, dé specialist in inox maatwerk

Inoxytech is de uitgelezen partner voor uw inox maatwerk, of u nu inox wandbekleding, overstapbanken of pass boxen nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring, creativiteit, vastberadenheid en affiniteit met de medische sector garanderen we keer op keer een unieke uitvoering én een uitstekende service. We zetten namelijk maximaal in op uw verlangens en zorgen ervoor dat uw inox product naadloos aansluit bij uw noden. Met onze werkruimte van maar liefst 5500 m2 groot en ons omvangrijke machinepark kunnen we alle producten in eigen beheer vervaardigen. Mede daardoor kunnen we bijzonder flexibel te werk gaan en snelle levertijden voorzien.

Kom meer te weten over Inoxytech

Eén adres voor al uw cleanroom meubilair

Inoxytech ontwerpt en produceert álle inox meubilair en accessoires die u nodig heeft voor een veilige en efficiënte praktijkinrichting, labinrichting of cleanroominrichting. Denk maar aan inox wandbekleding, muurbescherming, overstapbanken, pass boxen, kasten en lockers, inpak- en werktafels, spoeltafels en wasgoten, medische trolleys en karren, laminaire flowkasten en –tafels. Van elk product hebben we standaardmodellen ter beschikking, maar we kunnen uw lab meubilair en cleanroom meubilair ook perfect op maat vervaardigen.