FARMA

Inoxytech ontwerpt, produceert en plaatst hoogwaardig lab meubilair en cleanroom meubilair in inox voor de farma-, zorg- en medische sector. We creëren alle producten op maat van uw specifieke wensen, met een onberispelijke afwerking conform de geldende voorschriften. Zo zorgen we ervoor dat uw laboratorium of cleanroom veiliger én efficiënter ingericht wordt.

Meer weten over Inoxytech?

Het belang van inox in laboratoria en cleanrooms

Een ‘cleanroom’ is een uiterst zuivere en stofarme werkomgeving. Ze wordt speciaal ontworpen om de kwaliteit en accuraatheid van o.a. productprocessen, onderzoeken en experimenten te beschermen. Een cleanroom minimaliseert enerzijds contaminatie (zoals bacteriën, stofdeeltjes of chemische dampen) en regelt anderzijds temperatuur, vochtigheid en luchtdruk. Ook in laboratoria en operatiekamers is het van cruciaal belang om verontreiniging tegen te gaan en o.a. klimaat en luchtvochtigheid onder controle te houden.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om dit minimum aan contaminatie te garanderen, is er niet alleen nood aan specifieke kleding en aan filtratie- en luchtcirculatiesystemen, maar ook aan ultrazuiver lab meubilair en cleanroom meubilair. Daarom kiezen we er bij Inoxytech heel bewust voor om ons cleanroom meubilair in roestvrij staal te vervaardigen (rvs 304 of rvs 316). Inox is namelijk het perfecte materiaal voor toepassingen die hoge eisen stellen aan veiligheid, precisie en hygiëne.

Lab meubilair en cleanroom meubilair, perfect op uw maat

Uw cleanroominrichting, praktijkinrichting of labinrichting is cruciaal voor een optimale workflow en moet dus steeds met zorg en aandacht uitgetekend worden. Daarom vervaardigen we bij Inoxytech steeds lab meubilair en cleanroom meubilair dat naadloos aansluit bij uw toepassing. Een hoge afwerkingsgraad en hoog gebruiksgemak zijn hierbij geen beloftes, maar garanties. Naast zuiver maatwerk bieden we een ruim assortiment aan met standaard lab meubilair en cleanroom meubilair.

Ons stappenplan voor uniek cleanroom meubilair

Met het cleanroom meubilair van Inoxytech maakt u van uw laboratorium, stofarme omgeving, dokterspraktijk, operatiekamer of zorginstelling een performante en veilige werkomgeving. Afhankelijk van uw behoeften produceren we ons lab meubilair en cleanroom meubilair in rvs 304 of rvs 316. Onze jarenlange ervaring en onze affiniteit met de medische sector staan borg voor een kwalitatief en geslaagd eindresultaat.

1) Intakegesprek

Ons team luistert naar uw vraag, detecteert uw behoefte, geeft gericht advies en zoekt actief met u naar een kwalitatieve oplossing op maat. Hierbij besteden we steeds aandacht aan budget en leveringstermijnen. U kunt kiezen voor een van onze standaardproducten óf voor op maat gemaakt cleanroom meubilair op basis van uw eigen ontwerp of een ontwerp van ons interne tekenbureau.

2) Ontwerp

Aan de hand van het intakegesprek en uw input tekent ons in-house studie- en ontwerpbureau uw lab meubilair en cleanroom meubilair uit tot in de kleinste puntjes. Het eerste basisontwerp zetten ze via het Inventorplatform om in een gedetailleerde technische 2D- en 3D-tekening in verschillende aanzichten. Deze tekening bevat onder meer de precieze afmetingen en doorsnedes van alle onderdelen, de exacte dikte van het plaatmateriaal, de diameter van de buizen en een concrete aanduiding van de afwerkingsgraad van het product. Tijdens deze fase kunt u nog steeds bijsturen waar nodig.

3) Productie

Heeft u het ontwerp goedgekeurd? Dan vertalen onze experts het naar een hoogwaardig afgewerkt eindproduct, tot op de millimeter nauwkeurig. Het basisproduct is een rvs plaat of buis (rvs 304 of rvs 316) die we plooien, snijden, laseren, ponsen en zagen tot we de gewenste vorm bekomen. Rvs platen en buizen tot een lengte van zes meter verwerken we zelfs naadloos. Dankzij onze huisvesting van 5500 m2 en ons state-of-the-art machinepark kunnen we werkelijk élke realisatie mogelijk maken. Geen enkele uitdaging is ons te veel en geen enkel vraagstuk is ons te moeilijk. Nadat we uw lab meubilair en cleanroom meubilair volledig afgewerkt hebben, voeren we nog een doorgedreven kwaliteitscontrole uit.

4) Transport en plaatsing

Zodra uw lab meubilair en cleanroom meubilair klaar is voor afhaling of verzending, wordt het met de grootste zorg klaargemaakt voor transport. We beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst die u een naadloze montage ter plaatse garandeert. Tot en met het aansluiten van kranen. We leveren ook op verdiepingen en op weinig evidente plekken. Het spreekt voor zich dat we alle verpakkingsmaterialen terug meenemen en dat we uw lab meubilair en cleanroom meubilair met een inoxcleaner volledig klaarzetten voor gebruik.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden