INPAK- EN WERKTAFELS

Inoxytech ontwikkelt en produceert ergonomische, in hoogte verstelbare inox werktafels en inpaktafels zodat u comfortabel en productief kunt werken in uw laboratorium, cleanroom of stofarme omgeving. Wat u mag verwachten? Kwaliteitsproducten die aan alle geldende normen voldoen en gekenmerkt worden door een hoog gebruiksgemak, unieke afwerkingsgraad en lange levensduur.

Creëer de ideale werkomgeving met de inpaktafels van Inoxytech

In uw cleanroom, laboratorium of gecontroleerde omgeving heeft u nood aan een werkplek waar u doeltreffend, veilig, hygiënisch en aangenaam uw taken kunt uitvoeren. U kiest voor pure kwaliteit en puur comfort met een tafel in roestvrij staal die optioneel elektrisch of manueel verstelbaar is. Een verstelbare rvs of inox werktafel is namelijk bijzonder robuust, zuiver, onderhoudsvriendelijk, slijtvast én ergonomisch. Ergonomie is vandaag de dag cruciaal op het werk en draagt bij tot het welbehagen van alle werknemers. Investeren in verstelbare inox werktafels loont dus absoluut de moeite.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Piekfijn maatwerk volgens uw wensen en eisen

Inoxytech staat garant voor maatwerk tot op de laatste millimeter. Met het oog op efficiëntie, ergonomie en flexibiliteit creëren we inox werktafels die volledig toegespitst zijn op uw toepassing en die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen. Samen denken we na over een innovatieve oplossing die overeenstemt met uw behoeftes. Enkel op die manier kunnen we uw workflow naar een hoger niveau tillen. En dát is ons ultieme doel.

Meer info over alle mogelijkheden

Inpak- en werktafels
Inpak- en werktafels
Inpak- en werktafels

Vormgeving

 • Onze inox werktafels kunnen optioneel uitgerust worden met elektrisch verstelbare poten, zodat uw medewerkers de tafel volledig kunnen afstemmen op hun eigen lengte. De motor van dit systeem zit mooi weggewerkt in de behuizing van de poten.
 • Vanaf een lengte van 2 m worden de inox cleanroom tafels voorzien van 6 poten voor de stevigheid.
 • We kunnen de rvs inpaktafels voorzien van inspringende poten, waardoor u de inox werktafels ook perfect kunt afwerken met plinten. In samenspraak met ons teken- en ontwerpbureau bekijken we wat de opties zijn.
 • We produceren ook inox werktafels op wielen met en zonder rem, zodat u ze makkelijk kunt verplaatsen.
 • Indien gewenst kunnen we de inpaktafels voorzien van monitorbeugels, legplanken, ladeblokken, verlichting, opstanden… Zo kunt u eenvoudiger uw computerscherm, toetsenbord of scanpen aan de inox werktafel
 • We werken uw inox werktafel of cleanroomtafel af met een afgerond bovenblad om vuil en bacteriehaarden te vermijden. We kunnen het boven- en/of onderblad indien gewenst ook perforeren.
 • We kunnen onze inox werktafels eventueel ook voorzien van een HPL-bovenblad.
 • We kunnen openingen in het inox werkblad creëren waardoor u bijvoorbeeld een vuilbak of stortkoker kunt integreren in uw cleanroomtafel.
 • Het onderstel van de inox werktafels bestaat uit open, ronde buizen voor een eenvoudige reiniging.

Afmetingen en diktes

We bieden de op maat gemaakte inox werkbladen aan in diverse lengtes en dieptes. De meest voorkomende diktes voor een rvs werkblad zijn 1.5 mm en 2 mm. Een bovenblad in een van deze diktes is extra sterk en kan tegen het nodige duwtje. Uiteraard kunnen we ook nog andere diktes voorzien voor uw inpaktafel of cleanroom tafel.

Afwerking

We werken uw inox werktafels standaard af met een lijngeborstelde/geslepen/geschuurde uitvoering.

Inpak- en werktafels

Realiseer de ideale cleanroom- of labinrichting met Inoxytech

 • Door onze jarenlange ervaring en onze affiniteit met de cleanroom- en farmasector begrijpen we als geen ander aan welke voorwaarden en kwaliteitseisen de inox werktafels moeten voldoen.
 • Ons team staat steeds voor u klaar met advies op maat. We geven u graag meer uitleg over alle mogelijkheden, luisteren actief naar uw vraag en gaan samen met u na wat de beste keuzes zijn voor uw project.
 • Ons in-house studie- en tekenbureau zorgt voor een ontwerp dat 100% overeenstemt met uw noden en wensen.
 • We beschikken over een ruime werkplek van 5500 m2 en een veelzijdig state-of-the-art machinepark die ons in staat stellen het hele productieproces in eigen beheer uit te voeren.
 • Onze eigen plaatsingsdienst zorgt ter plekke voor een feilloze en correcte afwerking. Onze vakmannen zetten uw inox werktafel volledig klaar voor gebruik met een inoxcleaner zodat u meteen aan de slag kunt.
 • We hebben een grote voorraad op stock van rvs platen, buizen en andere toebehoren. Daardoor kunnen we steeds kort op de bal spelen en uw inox werktafel uiterst snel leveren.

Meer weten over Inoxytech?

Inox maatwerk voor cleanroom en laboratoria

Heeft u niet alleen nood aan inox werktafels, maar ook aan ander cleanroom meubilair? We’ve got you covered! Kies een van de producten uit ons uitgebreide standaardassortiment of laat uw rvs meubels perfect op maat maken door ons ontwerp- en productieteam. Zo kunt u de inox materialen en meubelen volledig afstemmen op de werkwijze die u hanteert en op de processen die bij u plaatsvinden. Ons hoogwaardig en minutieus afgewerkt inox maatwerk draagt bij tot een performante, veilige en hygiënische werkplek voor al uw activiteiten.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden