KASTEN EN LOCKERS

Inoxytech realiseert sinds jaar en dag inox cleanroom kasten en lockers om cleanrooms, laboratoria en operatiekamers efficiënt in te richten. In zowel België, Nederland, Frankrijk als Duitsland maken we het verschil met onze hoogwaardige inoxproducten die volledig in-house ontworpen en geproduceerd worden, met de grootste toewijding en precisie.

Bekijk onze realisaties

Cleanroom kasten en lockers van de hoogste kwaliteit

Cleanroom kasten en lockers zijn onmisbaar in de farma-, medische en zorgsector. Binnen de cleanroomomgeving kunnen personeelsleden zo eenvoudig hun ‘gewone kledij’ opbergen vooraleer ze de gespecialiseerde cleanroomkledij aantrekken en over de overstapbank heen stappen. Daarnaast zijn inox kasten en lockers ideaal om goederen of persoonlijke items op een nette, veilige en hygiënische manier weg te bergen in bijvoorbeeld laboratoria, operatiekamers of gecontroleerde omgevingen.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inox kasten en lockers, exáct zoals u die wenst

Bij Inoxytech hebben we een uitgebreid standaardgamma van cleanroom meubilair, maar we kunnen onze producten ook steeds afstemmen op de wensen van de klant. We beschikken namelijk over een toegewijd in-house ontwerpbureau, productieteam en plaatsingsdienst met jarenlange ervaring. Zij zorgen er samen voor dat uw rvs cleanroom kasten en lockers uw verwachtingen niet alleen inlossen, maar zelfs overtreffen. Hieronder geven we alvast enkele afwerkingsmogelijkheden voor uw cleanroom kasten en lockers. Graag de opties even samen overlopen? Contacteer ons gerust, ons team staat voor u klaar.

Kasten en lockers
Kasten en lockers
Kasten en lockers

Vormgeving

  • U kunt kiezen voor zowel staande als hangende cleanroom kasten en lockers.
  • De binnenkant van de cleanroom kasten en lockers kan volledig naar wens ingericht worden, met of zonder verstelbare schappen, ophanghaken
  • De cleanroom kasten en lockers kunnen gesloten worden met sleutel, vingerscan of codeklavier.
  • We vervaardigen inox kasten en lockers met zowel schuifdeuren als draaideuren met een softclose-systeem.
  • We kunnen de cleanroom kasten en lockers uitrusten met of zonder ventilatieroosters.
  • U kunt kiezen voor cleanroom kasten met standaard inox handgrepen of met onze eigen ‘geplooide’ inox handgrepen. Hierbij plooien we de kopse kant van het voorpaneel schuin om een greep te bekomen.
  • We kunnen inox kasten en lockers voorzien van verstelbare poten voor een hoger ergonomisch comfort.
  • We kunnen de cleanroom kasten en lockers afwerken met een afgeschuinde bovenkant om stofophoping tegen te gaan.
  • We vervaardigen de inox lockers in modules tot maximum 6 stuks in functie van de afmetingen.

Afmetingen

We produceren onze rvs kasten en lockers in allerlei afmetingen.

Afwerking

We leveren uw cleanroom kasten en lockers standaard af met een lijngeborstelde oppervlakteafwerking. Hierbij verloopt de schuur- of slijprichting in de vorm van hele fijne lijntjes. Voor de binnenkant van uw cleanroom kasten en lockers kunt u opteren voor zowel een H2- als H3-afwerking. Bij een H2-uitvoering werken we de 2 kopse kanten en de binnenzijde af, bij een H3-uitvoering werken we de 2 kopse kanten en de achterzijde af.

Kasten en lockers

Laat uw inox maatwerk over aan Inoxytech

Bij Inoxytech krijgt u kwaliteit op maat. Dankzij onze affiniteit met de medische sector beseffen we als geen ander welke eisen gesteld worden aan cleanroom meubilair op het vlak van hygiëne en precisie. Daarom werken we met een gekwalificeerd, flexibel en dynamisch team dat geen enkel detail aan het toeval overlaat. Onze vakmannen bezitten niet alleen een stevige dosis inzicht en creativiteit, maar beschikken ook over de nodige ervaring en knowhow om een unieke en hoogwaardige uitvoering te garanderen.

Daarnaast kunnen we praktisch elke realisatie werkelijkheid laten worden dankzij onze performante productieomgeving van 5500 m2 en ons aanzienlijke machinepark. Van ponsmachines en lasers over plooibanken en doornbuigmachines tot lastafels en poliertoestellen, we hebben het allemaal. Bovendien vertrouwen we op roestvrij staal (rvs 304 en rvs 316) als basis voor al onze producten. Inox is dan ook uiterst robuust, sterk, zuiver en stabiel. Het materiaal kent daarnaast een lange levensduur en is slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Dankzij onze manier van werken en onze gebruikte materialen plukt u dus jarenlang de vruchten van uw cleanroom kasten en lockers.

Ontdek alles over Inoxytech

Nog ander lab meubilair of cleanroom meubilair nodig?

Inoxytech ontwerpt, produceert en plaatst lang niet alleen cleanroom kasten en lockers in roestvrij staal. Integendeel. We willen een onestopshop zijn waar u alle tools vindt om uw laboratorium, cleanroom, gecontroleerde omgeving, dokterspraktijk of zorginstelling optimaal uit te rusten, op een veilige en doeltreffende manier. We kunnen elk product volledig aanpassen naar uw wensen en eisen.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden