STOOTRANDEN EN HOEKBESCHERMING

Inoxytech ontwerpt en produceert rvs muurbescherming en hoekbescherming op maat om een optimale veiligheid te garanderen binnen de zorg-, laboratorium-, medische en farmaceutische industrie. Onze muurbescherming, stootranden, hoekbeschermers, armleuningen en trapleuningen beantwoorden steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen en aan alle wettelijke voorschriften.

Bekijk enkele van onze projecten

Bescherm uw medewerkers, patiënten en werkomgeving

Veiligheid boven alles. Zeker in ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria en cleanrooms of stofarme omgevingen. Daarom creëert Inoxytech inox handgrepen, armleuningen en trapleuningen voor de bescherming van uw patiënten en medewerkers. Daarnaast vervaardigen we stootranden en hoekbeschermers voor de bescherming van uw interieur, machines, hoeken en muren.

Handgrepen, armleuningen en trapleuningen bieden uw patiënten namelijk de nodige veiligheid, stabiliteit en ondersteuning. Dankzij rvs muurbescherming, hoekbeschermers en stootranden, anderzijds, kunt u uw machines en muur beschermen tegen krassen en stoten. In gangen en hoeken waar er regelmatig karren, trolleys, rolstoelen en mensen passeren, is dit broodnodig om beschadiging, slijtage en vervuiling te vermijden. Als kers op de taart is inox muurbescherming en hoekbescherming enorm makkelijk te plaatsen.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Muurbescherming en hoekbescherming zoals u die wenst

Elke ziekenhuis-, zorg- en cleanroomomgeving is anders. Daarom vervaardigen we niet alleen standaard, maar ook op maat gemaakte muurbescherming en hoekbescherming. Ons team brengt uw wensen, noden en eisen in kaart en creëert op basis daarvan een gepersonaliseerde en hoogwaardige oplossing. Nadien wordt ons studie- en tekenbureau aan het werk gezet om een ontwerp uit te tekenen dat naadloos overeenstemt met uw verwachtingen. Gaat u akkoord met de plannen? Dan vertaalt ons productieteam het ontwerp naar een piekfijn afgewerkt product.

Contacteer ons voor meer informatie

Vormgeving

  • Onze muurbescherming en hoekbescherming heeft gebogen uiteindes zodat u niet blijft haken met karren, rolstoelen of andere materialen.
  • We kunnen de stootranden en hoekbeschermers zowel op de wanden als op de vloer bevestigen, afhankelijk van uw wensen. U kunt zowel kiezen voor een zichtbare bevestiging met bolmoeren of een onzichtbare bevestiging met nylonbuisjes. Zelfs ingieten vormt voor ons geen probleem.

Afmetingen

We vervaardigen onze muurbescherming en hoekbescherming in alle mogelijke afmetingen. Bij de handgrepen gebruiken we doorgaans een rvs buis met een diameter van 42.4 mm, aangezien we deze met onze doornbuigmachine volledig kunnen plooien zonder deze te vervormen. Plooien is namelijk goedkoper dan inlassen.

Afwerking

Ons team geeft uw rvs hoek- en muurbescherming de finishing touch met een lijngeborstelde afwerking.

Stootranden en hoekbescherming

Vertrouw en bouw op Inoxytech

  • We hebben zelf jarenlange ervaring in en affiniteit met de zorg-, farma- en cleanroomsector, waardoor we de uitdagingen van deze branches perfect begrijpen.
  • We werken steeds met roestvrij staal (rvs 304 of rvs 316) aangezien dat materiaal uiterst hygiënisch, robuust en onderhoudsvriendelijk is. Onze producten kennen daarom steeds een bijzonder lange levensduur en een hoog gebruiksgemak.
  • Naast een in-house ontwerpbureau en productieteam beschikken we over een eigen plaatsingsdienst die uw muurbescherming of hoekbescherming feilloos bij u ter plekke komt monteren.
  • We hebben een productieomgeving van 5500 m2 groot en zijn voorzien van een aanzienlijk up-to-date machinepark. Hierdoor kunnen we alle realisaties creëren die u voor ogen heeft.
  • We garanderen korte levertermijnen aangezien we de meest courante profielen, platen en buizen altijd op voorraad hebben.

Lees meer over Inoxytech

Op zoek naar andere lab-, cleanroom- of ziekenhuismaterialen?

Inoxytech creëert lang niet alleen stootranden, hoekprofielen en handgrepen ter bescherming van uw patiënten, medewerkers, wanden en machines. We zijn namelijk specialist op vlak van álle cleanroom meubilair en kunnen daardoor de meest uiteenlopende inox producten voor u vervaardigen, telkens perfect op maat.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden