MEDISCHE TROLLEYS EN KARREN

Inoxytech is ontwikkelaar en producent van innovatief, duurzaam en hygiënisch lab en cleanroom meubilair voor de farma-, laboratorium-, zorg- en medische sector. We vervaardigen diverse types steriele medische trolleys in roestvrij staal die beantwoorden aan alle wettelijke normen en aan uw persoonlijke eisen. Of dat nu gaat om een medicatiekar, instrumententafel, behandelwagen, praktijktrolley, serveerwagen of transportkar.

Bekijk onze realisaties

Hoogwaardige inox karren voor medische doeleinden

In alle laboratoria, ziekenhuizen, artsenpraktijken en zorginstellingen is een medische trolley noodzakelijk. Een instrumententafel, praktijktrolley of behandelwagen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het zorgvuldig opstellen of opbergen van uw medische apparatuur, laptop of andere werkinstrumenten. Het is als het ware een staand werkstation dat bijzonder praktisch is en veel flexibiliteit biedt. Een verbandwagen en medicatiekar of medicijnkar, anderzijds, laten u toe om verbanden en medicatie voor uw patiënten veilig op te bergen, te sorteren en makkelijk weer terug te vinden. Met een serveerwagen of transportkar kunt u voeding of goederen veilig en hygiënisch vervoeren.

Vraag nu meer info aan

(Niet verplicht)
Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de afwerkingsmogelijkheden voor uw medische trolley

Bij inoxytech kunnen we alle inox karren en trolleys samenstellen zoals u dat wenst. Ons deskundige team luistert actief naar uw vraag, onderzoekt uw noden en gaat samen met u op zoek naar een kwalitatieve oplossing op maat. Hierna gaan zowel ons ontwerp- als productieteam aan de slag om een medische trolley te creëren die van A tot Z afgestemd is op uw toepassing. Hieronder scheppen we alvast een beeld over de verschillende mogelijkheden voor uw medische trolley, maar contacteer ons gerust voor meer informatie.

Medische trolleys en karren
Medische trolleys en karren
Medische trolleys en karren

Vormgeving

  • Onze inox karren en trolleys hebben een structuur met ronde buizen. Dit is makkelijker te reinigen en vermijdt stof- en vuilophoping. De meeste ronde buizen kunnen we doorbuigen i.p.v. lassen zodat er geen vervorming optreedt en zodat de medische trolley er nog esthetischer uitziet.
  • We kunnen uw medische trolley vormgeven met zowel lades als legschappen op verschillende niveaus. De legplanken van onze inox karren voorzien we langs de zijkanten optioneel van een kleine opstand zodat goederen veilig op hun plaats blijven. Op vraag van de klant kunnen we de medische trolley elektrolytisch polijsten en de legplanken perforeren.
  • U kunt kiezen tussen diverse soorten wielen, van vaste wielen (bokwielen) over zwenkwielen tot hittebestendige wielen. We kunnen de wielen voorzien van een rem zodat de medische trolley makkelijk op de gewenste locatie vastgezet kan worden.

Afmetingen

Uw rvs serveerwagen, transportkar, instrumententrolley, praktijktrolley, medicatiekar of medicijnkar is verkrijgbaar in elke afmeting.

Afwerking

De afwerking voor inox karren is standaard lijngeborsteld (K320).

Medische trolleys en karren

Waarom kiezen voor een medische trolley in inox?

Een hygiënische én steriele medische trolley is key om besmettingsgevaar voor uw patiënten te vermijden. Daarom produceren we elke medicatiekar, instrumententafel, transportkar, serveerwagen en praktijktrolley in roestvrij staal. Inox is namelijk uitermate robuust, zuiver, stabiel en slijtvast. Daarnaast is het materiaal duurzaam, milieuvriendelijk en eenvoudig te reinigen. We werken zowel met rvs 304 als rvs 316.

Inoxytech, unique in stainless steel

Unieke uitvoeringen in roestvrij staal. Daar gaan en staan we voor. Onze inox producten hebben een uitzonderlijke afwerkingsgraad die de geldende lab-, cleanroom- en ziekenhuisnormen ver overstijgt. Daarnaast zijn onze producten zelf uniek in al hun aspecten. We bieden namelijk niet alleen een standaardassortiment aan van lab meubilair en cleanroom meubilair, maar we creëren ook – en vooral – inox maatwerk. We kunnen elk product tot op de laatste millimeter afstemmen op uw toepassing en voorkeuren. Daarvoor vertrouwen we op ons getalenteerde ontwerp- en productieteam enerzijds en ons aanzienlijke, state-of-the-art machinepark anderzijds.

Leer Inoxytech beter kennen

Ga voor een functionele cleanroom-, lab- of praktijkinrichting

Een steriele medische trolley op maat garandeert een optimale organisatie en vlotte workflow binnen uw cleanroom, laboratorium, praktijk of zorginstelling. En een geschikte cleanroom-, lab- of praktijkinrichting zorgt voor een vlotte werkdag en/of een goede service naar uw patiënten toe. Om u hierin te ondersteunen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn, produceren we naast medische trolleys nog heel wat ander lab en cleanroom equipment.

Tekenaar Inventor


Inoxytech is op zoek naar een Tekenaar Inventor!
Bekijk de vacature: Vacature Inventor - Inoxytech

Dit zal sluiten in 21 seconden